Airport Express to the rescue!

Als digital nomad kun je overal werken waar je toegang hebt tot het internet en tegenwoordig is dat bijna overal. Steeds meer restaurants, cafe’s en hotels bieden gratis wifi aan. Helaas is iers dat gratis is, niet altijd even waardevol. Soms is het aangebode internet boeltraag, of is het signaal onbetrouwbaar. Dit was helaas ook het geval in ons hotel in Cabarete in de Dominicaanse Repubiek.
Gelukkig was de eigenaar erg behulpzaam en trokken we samen een netwerkkabel naar mijn kamer zodat ik met mijn meegenomen Airport Express een eigen wifi netwerk op kon zetten.
Nu is een Airport Express wel weer een extra stukje electronica dat je mee moet zeulen op je reizen, maar ik was toch blij dat ik hem meegenomen had. Het was echter pas de eerste keer in een heel jaar van reizen dat ik hem nodig had, dus of het nu echt de moeite van het meenemen waard was?
Mijn regel is eigenlijk dat je alleen de dingen mee moet nemen die je zeker gaat gebruiken, maar omdat internet zo enorm belangrijk is voor de digital nomad denk ik toch dat ie de volgende keer toch weer meegaat.


Comments

303 responses to “Airport Express to the rescue!”