Bintan, de relaxte stopover vanuit Singapore

Singapore is een fantastische stad, maar soms heb je even geen zin in alle hectiek en vermoeiendheid van een stedentrip of heb je gewoon even te veel stad gezien. Zo waren wij uitgeput na een hectische tijd en trokken we het niet om 3 dagen rond te rennen in een stad, tijdens onze 3daagse stopover in Singapore. We waren op zoek naar rust en dat is precies wat we vonden op het Indonesische eilandje Bintan, slechts 45 minuten varen vanuit Singapore.

Bintan is een klein eilandje helemaal in het noord-westen van Indonesië en erg goed te bereiken vanuit Singapore. Veel Singaporesen gaan dan ook naar het resortpark dat aan de Westkant van het eiland uit de grond is gestampt. Wij hadden echter een leuk guesthouse gevonden aan de andere kant van het eiland. Weg van alle hectiek en tourisme.

Dagelijks ontbijtje van pannekoeken met suiker en verse kokosrasp

Spelen in het water

Found Nemo!

Bij het guesthouse huurden we fietsen om het eiland te verkennen. Overal lachende mensen en zwaaiende kinderen in een fantastisch tropisch landschap. Wat een gelukzalig paradijsje!

Na 3 nachten was onze tropische ontspanning op Bintan ten einde en konden we vol energie aan onze trip door West-Australië beginnen!Comments

2,135 responses to “Bintan, de relaxte stopover vanuit Singapore”