Een week in mijn leven in Honduras

Een tijdje terug schreef ik een gastartikel over een week in ons leven in Honduras voor het weblog The Professional Hobo. Toen ik aan het dagboek begon wist ik echter nog niet hoe interessant die week ging worden. Het bleek namelijk de week waarin Rian en ik besloten om weg te gaan uit Honduras om ons geluk ergens anders te beproeven.

Het artikel is geschreven in het engels, maar via google is er ook een vertaalde versie beschikbaar. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

1 thought on “Een week in mijn leven in Honduras”

  1. Cool. I spent a long time looking for relevant content and found that your article gave me new ideas, which is very helpful for my research. I think my thesis can be completed more smoothly. Thank you.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *