Het doek valt voor FairBodyCare.nl

2 jaar geleden ben ik samen met m’n moeder gestart met een webshop met fair trade, biologische huidverzorgingsproducten en voedingssupplementen. Het was een spannend avontuur waarin we beide enorm veel hebben geleerd en nader tot elkaar gekomen zijn. Maar helaas hebben we moeten besluiten om te stoppen met de shop.

Winkeltje spelen?

Een webshop is stiekem boelveel werk; de webshop moet technisch blijven draaien, je moet klanten te woord staan, bestellingen afhandelen, maar ook marketing doen, zorgen dat je hoog in google komt en blijft en dan heb je ook nog de administratie. Al met al ben je zo toch veel uren bezig met je internetbedrijf en als de omzet dan toch achterblijft ben je genoodzaakt om daar toch uiteindelijk de afweging van te maken.
Daarom hebben we dus besloten om de winkel te sluiten, hoe jammer we dit ook vinden.
Komende dinsdag blijft de winkel op slot, maar tot die tijd kan iedereen nog gebruik maken van 60% opheffingskorting.

De toekomst

De site trekt nog behoorlijk wat traffic per maand, dus ik laat hem voorlopig nog online. Misschien dat ik hem over een tijdje om ga bouwen naar een affiliate site om zo toch nog wat omzet uit de site te trekken.
Verder ben ik nog van plan om een mooie blogpost te schrijven over hetgeen ik van het FairBodyCare avontuur heb geleerd, stay tuned!Comments

536 responses to “Het doek valt voor FairBodyCare.nl”