Het vierde decenium

Vandaag is mijn eerste dag als dertiger.
Ik voel me echter totaal niet anders als gisteren toen ik nog negenentwintig was. Waarom zou ik ook, een verjaardag is slechts een dag zoals alle anderen, behalve dan dat het een goed excuus is om een feestje te geven.

Gisteren zag ik er echter nog een beetje tegenop, dat dertig zijn, maar vandaag ben ik enthousiast over de mogelijkheden van het komende decenium. Er zijn plannen genoeg; met een beetje mazzel ga ik dit jaar nog een huis kopen, en als we een eigen huisje hebben kan er ook langzaamaan aan nageslacht worden gedacht. 3 Meisjes lijkt me wel wat, lekker gezellig, hoewel een jongetje ook welkom is natuurlijk. Daarnaast heb ik ook flink wat plannen om mijn business wat te stabiliseren, want met een huis en kinderen moet er natuurlijk een regelmatige stroom van inkomsten zijn.
Uiteraard heb ik ook nog een boel dwaze plannen voor avonturen die ik in de nabije toekomst wil beleven. Het lijkt me mooi om nog een jaar of wat in het buitenland te gaan wonen (en dan gaan vrouw en kind gewoon mee), gaan we in de komende 10 jaar nog eens een paar maanden eilandhoppen per zeilboot in de Caribische zee of Pascifische Oceaan, ga ik nog een keer op bedevaartstocht en wil ik eigenlijk nog steeds een nieuwe diersoort ontdekken!

En verder zie ik wel wat er op m’n pad komt, veel verder als 2 weken van te voren kan ik doorgaans toch niet plannen. Ik heb in ieder geval zin in de komende jaren!Comments

180 responses to “Het vierde decenium”