Hosting Dinner Parties

Eén van mijn plannen voor 2008 is het ontmoeten van nog meer leuke en interessante mensen dan ik al deed. Maar ontmoeten alleen is natuurlijk niet genoeg, de truc is om een connectie met die mensen te maken zodat het niet bij een eenmalig contact blijft maar je aan elkaar blijft denken.
Helaas is het vrij lastig om met iedereen in contact te blijven, natuurlijk is er een linkedin profiel maar dat nodigt ook niet echt uit om in contact te blijven.

AL een tijdje liep ik met het idee om daarom leuke contacten eens uit te nodigen voor een etentje bij mij thuis. Ik vind het leuk om te koken en geniet er van als mensen het naar hun zin hebben. Maar om nu iemand uit te nodigen die je nog niet heel erg goed kent is een beetje raar. Daarom nodigde ik er gelijk maar 5 uit! Ook vroeg ik Boris Veldhuijzen van Zanten om tips aangezien hij vaker van dit soort dinnertjes organiseerd.
Dus vorige week had ik een leuk klein clubje van mensen die elkaar niet echt kenden aan tafel zitten. Gelukkig vond iedereen elkaar aardig en was het een erg gezellige avond. En dat het een succes was blijkt wel aangezien iedereen die ik het vertel zo enthousiast is dat er ook weer dinnertjes zijn op 5 en 19 maart. Er zijn nog plekken vrij, dus als je zin hebt om ook te komen laat het maar weten!