Maandelijkse Doelen Rapport (Augustus)

 

Vraag jij je wel eens af waar ik allemaal mee bezig ben?
Een aantal webondernemers plaatsen maandelijks een gedetailleerde update op hun blog met hun doelen en inkomsten. Ik merk dat ik deze posts altijd erg interessant vind, omdat het aangeeft waar mensen mee bezig zijn, de valkuilen die ze tegenkomen en de successen die ze boeken. Daarnaast werkt het ook erg inspirerend als je ziet dat mensen serieus geld verdienen met hun websites.

Ben je benieuwd naar deze blogs, dan check dit lijstje hieronder:

In navolging van deze 3 bloggers lijkt het mij een goed idee om ook met een maandelijkse voortgangsrapportage te komen. Dit ga ik doen om 2 redenen: jullie inspireren, en mezelf te motiveren doordat jullie me er op aan kunnen spreken als ik bepaalde doelen niet haal. Dus augustus gaat mijn eerste rapportage worden. Omdat het de eerste is, nog geen terugblik op de vorige maand, maar alleen mijn plannen voor augustus.

Prive

Open Dinner

Sinds dat ik weer terug in Utrecht ben sinds januari is het er nog niet van gekomen om een Open Dinner te geven. Open Dinners zijn etentjes die ik geef waarbij ik wat willekeurige mensen uitnodig of gasten vraag iemand leuks mee te nemen. Deze avondjes waren altijd erg geslaagd en deze maand ga ik er weer 1 geven. Laat me dus weten als je graag wilt komen!

80 Kilo Challenge

Tsja, hoewel ik totaal geen fan ben van afvallen merk ik dat ik toch niet helemaal lekker in m’n vel zit en er dus wat aan moet doen. Ik zit nu op een gewicht van 83,5 kg en aan het einde van de maand gaat de weegschaal onder de 80kg staan. Hoe ik dit ga aanpakken? Eten via het slow carb dieet zoals Tim Ferriss dit in The Four Hour Body beschrijft en beginnen met een trainingsschema.

Zakelijk

FairBodyCare kickstarten

Vorig jaar ben ik samen met mijn moeder de webshop FairBodyCare begonnen. We verkopen hier ecologische en fair traden huidverzorgings- en gezondheidsproducten die we zelf importeren. Helaas is de webshop tot op heden nog niet echt aangeslagen. Hier ga ik nu verandering in brengen. Momenteel hebben we 250 bezoekers per maand en die wil ik minimaal verdubbelen deze maand.

Wattegeven.nl kerstklaar maken

Wattegeven.nl is een online magazine met cadeautips en suggesties. Een erg leuk project waar ik veel plezier aan beleef maar wat een ik nu om aan het bouwen ben tot een nieuwe inkomstenstroom. Iedereen weet dat december dé tijd is voor een dergelijke site. Deze maand wil ik Wattegeven dan ook technisch klaar krijgen zodat ik vanaf september hard aan de slag kan met nieuwe content en partners.

 


 

Ik ben een beetje geneigd om nog meer doelen hier neer te schrijven, maar ik ben bang dat ik aan deze 4 dingen mijn handen meer dan vol heb. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en als je me tegenkomt, vraag dan vooral naar de voortgang, dat houd me scherp!

11 thoughts on “Maandelijkse Doelen Rapport (Augustus)”

  1. Klopt ook, maar ik ben ook erg streng geselecteerd op m’n doelen van deze maand. Ik ken mezelf namelijk een beetje en aangezien ik met erg veel leuke projectjes bezig ben zou ik ze er allemaal op kunnen zetten. Gevolg is dan echter dat ik geen enkele van die doelen zou halen wat weer demotiverend zou werken.
    Ik begin dus klein en bij succes zal ik steeds meer, of grotere doelen aanpakken.

  2. Ik zie dze post en je tweet nu pas. Goed idee, hier ga ik ook mee beginnen. Zit ook te denken om een passief-inkomenblog te maken, maar dan vooral als stok achter de deur voor mezelf.

  3. 80% google ja, rank nu voor een paar mayor keywords op pagina 2, dus ben nu bezig om op pagina 1 te komen. Vermoed dat het dan flink aantrekt, zou zomaar kunnen ver3-4 voudigen en dan begint het een beetje op te schieten met het winkeltje 🙂

  4. Merk zelf ook dat het een enorme stok achter de deur is. Wil namelijk nu echt niet falen. In mijn targets, maar het gaat er aardig om spannen. De persoonlijke targets gaan wel lukken, maar de business zijn wat verschoven door ontwikkelingen deze maand. Nog even hard doorknallen dus!

  5. After reading your article, it reminded me of some things about gate io that I studied before. The content is similar to yours, but your thinking is very special, which gave me a different idea. Thank you. But I still have some questions I want to ask you, I will always pay attention. Thanks.

  6. Pingback: high pr dofollow High PR web 2.0

  7. Pingback: apps that pay you

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *