Ditmaal geen video post, maar gaan we lekker ouderwets met foto’s bezig! We maken namelijk niet alleen video’s hier, maar we hebben ondertussen al meer dan 2000 foto’s gemaakt! Hoog tijd dus om deze even uit te zoeken en online te zetten voor jullie vermaak.

Rian is flink bezig geweest en heeft alles op haar Picasa pagina gezet. De foto’s zijn verdeeld in verschillende albums:

Nicaragua

De eerste weken van ons avontuur; spaans leren, vulkanen beklimmen en vooral heel veel lol!

Naar de foto’s

Honduras

Na 4 weken vertrokken we naar El Progreso in Honduras waar Rian als pedagoog aan de slag is bij ProNiño. We zijn hier ondertussen al bijna 4 maanden en hebben veel meegemaakt. Het leven in Honduras is een hele belevenis en we maken hier ook veel leuke tripjes, zoals naar het strand, leuke eilandjes in de Caribische Zee of naar Maya Ruïnes.

Naar de foto’s

Belize

Ons visum was maar 90 dagen geldig en de makkelijkste manier om het te verlengen is om even de grens over te gaan naar een ander land. Belize ligt naast Honduras en Rian en ik hebben er maar gelijk een kleine vakantie van gemaakt. Helemaal geen straf!

Naar de foto’s

ProNiño


De reden waarom we hier in Progreso wonen is ProNiño, de organisatie waar Rian als vrijwilligster werkt.

naar de foto’s

Rian d’r verjaardag in La Ceiba

Rian was vorige week jarig en ter ere van haar verjaardag werd er een enorm feest georganiseerd. Het was het grootste Carnaval van Honduras en het was echt een fantastische ervaring!

Naar de foto’s

Stuur ons jullie foto’s!

Natuurlijk zijn wij niet de enige die foto’s maken en aangezien we jullie toch wel een beetje missen zouden we het leuk vinden als jullie ons ook foto’s sturen. We hebben namelijk op ons afscheidsfeestje een digitaal fotolijstje gekregen. Deze is vorige week vanuit Canada eindelijk aangekomen in Honduras en we kunnen nu foto’s ontvangen. Dit gaat helemaal automatisch, je stuurt een foto naar martijnreintjes@seeframe.com en deze wordt dan automatisch via het internet naar het lijstje geladen. Verras ons dus alsjeblieft met leuke foto’s van jullie avonturen dan zijn jullie toch ook een beetje dichterbij!