November 2012: Winter is Coming!

Wat een bijzondere maand was oktober! Veel positieve dingen maar ook een paar echt mindere… Laten we echter op de positieve dingen focussen, ja, focussen, want die focus heb ik namelijk terug! En dat is niks te vroeg, want het wordt koud en de winter komt eraan!

Afgelopen Maand: Oktober 2012

Waar ik het vorige focusplan afsloot met dat ik Rian wilde laten zien dat we best konden gaan reizen, zijn de plannen nu weer 180 graden gewijzigd! We gaan namelijk een huis kopen!

Piet Heinstraat 18
We gaan verhuizen! Rian en ik hebben het huis op de Piet Heinstraat 18 gekocht. Het is een oud huisje dat we van de woningbouw kopen en moet dus helemaal gemoderniseerd worden. We willen een stukje uitbouwen en natuurlijk moet er een fatsoenlijke keuken en badkamer in, moet de boel geïsoleerd worden en moet er verwarming komen. Een fikse klus dus, maar we gaan er voor en hopelijk kunnen we half februari verhuizen!

Pepergroen Game Studio
Het ziet er naar uit dat ik in de laatste kwartaal het hele jaar goed zal moeten maken financieel gezien. Ik kom momenteel om in het werk! Het Project met People’s Playground heeft wat obstakels gehad, maar die lijken nu verholpen. Het is nog wel even goed doorpakken om de deadline te halen.

App Development
De apps hebben helaas een beetje stilgelegen de afgelopen weken. Rian en ik waren allebei erg druk met werk en natuurlijk hebben we een hoop tijd moeten besteden om alles te regelen voor ons nieuwe huis.

Niche Sites
Okober was weer een topmaand voor m’n niche sites met een totale opbrengst van €172,-. Het lijkt erop dat mijn optimalisatiewerk van begin oktober al gelijk zijn vruchten afwerpt!
Daarnaast heb ik ook nog één nieuwe site gemaakt over risotto en wat extra artikelen geschreven voor wat andere sites.

QuizControl revival
Een fijne verassing op het einde van de maand, Ammar bleek namelijk behoorlijk hard gewerkt te hebben aan de nieuwe QuizControl engine. Ook kwamen er van allerlei kanten quiz opdrachten binnen, dus ook de QuizControltrein begint weer harder te lopen.

Focus voor November 2012

Pepergroen Game Studio
Veel gameswerk deze maand, de Trainingsgame met People’s Playground moet af, er moet een concept uitgewerkt worden voor de Slavengame en daarnaast zijn er nog 2 of 3 kerstgames die het licht moeten zien. Druk druk druk!

App Development
Hopelijk heb ik deze maand wat meer focus en komt onze eerste app af en in de store. Ik moet hier echt even een commitment van maken, want zodra we volgende maand de sleutel van ons nieuwe huis krijgen komt er natuurlijk niks meer van …

Niche Sites
Ik wil doorpakken op het succes van oktober, de €200 is namelijk in zicht! De sites die ik afgelopen maand heb gemaakt wil ik nog wat uitbreiden. Ook heb ik mijn vriend Bram gevraagd om een aantal artikelen voor FairBodyCare te schrijven, waarvan er iedere week 1 moet verschijnen. Daarnaast ga ik proberen om het succes van mijn goudvissensite te kopieëren met een vergelijkbare site.

Piet Heinstraat 18
De komende weken moet er ook nog enorm veel gebeuren voor ons nieuwe huisje. We moeten een keuken uitzoeken en bestellen, bepalen wat we gaan verbouwen en renoveren, aannemers en andere klussers aannemen en een hypotheek regelen. Hoewel er enorm veel op ons afkomt heb ik het idee dat Rian en ik wel een aardig overzicht hebben. So far So good!


Koud zal ik het deze maand niet krijgen, daar moet ik veels te hard voor werken!Comments

199 responses to “November 2012: Winter is Coming!”