Oude voetbalschoenen gezocht!

Heb je toevallig nog ergens een paar oude voetbalschoenen liggen waar je niks meer mee doet? Geef ze aan mij en ik bezorg ze een tweede leven!

Een paar maanden geleden heb ik oude laptops ingezameld voor een opvanghuis voor straatkinderen en een school in Honduras, dit was een groot succes en ik sta op het punt om een hele lading naar Honduras te sturen. Maar nu blijkt dat ze daar ook enorm om voetbalschoenen verlegen zitten! De kids daar zijn namelijk dol op voetbal en met het opvanghuis spelen ze zelfs in een regionale competitie! Maar om goed te voetballen heb je natuurlijk goede voetbalschoenen nodig en deze zijn duur. Heb je daarom nog ergens oude voetbalschoenen liggen, geef ze dan aan de kids daar, ze zullen er gigantisch blij mee zijn!

Het maakt niet uit welke maat, aangezien de kids tussen de 6 en de 18 zijn, dus er is er altijd wel een die de schoen past. Je kunt de schoenen afgeven in Utrecht of Amsterdam en dan zorg ik dat ze in Honduras komen.

Voor meer info, neem contact met mij op (martijn at pepergroen put nl) of laat iets weten in de comments!

Deze actie doe ik in samenwerking met Homeless ChildComments

7,171 responses to “Oude voetbalschoenen gezocht!”