persoonlijke 4daagse mashup

4daagse

Afgelopen week heb ik de 4daagse van Nijmegen gelopen. 4 dagen achter elkaar 50 kilometer lopen, 200 kilometer in totaal. Dit was mijn derde keer, maar helaas moest ik dit jaar alleen lopen. Iets waar ik toch een beetje tegenop zag, want 50km is lang, zeker met weinig afleiding.

Om mezelf tijdens het wandelen toch bezig te houden en tegelijkertijd mijn familie en vrienden op de hoogte te houden besloot ik een mashup in elkaar te knutselen. Vodafone leverde een Android telefoon waarmee ik nonstop GPS locaties online kon streamen. Deze koppelde ik aan een google map in combinatie met tweets en mediafiles tot een LIVE 4daagse stream.

mashup

Naast dat het super leerzaam was om met allerlei API’s te werken, was het ook enorm leuk om te doen! Tijdens het lopen heeft de mashup me zeker door een paar saaie punten heengesleept en ook de leuke reacties en aanmoedigingen hielden me op de been. Ik heb de 4daagse dan ook schitterend (zonder blaren) uitgelopen en heb dan ook enorm genoten!