Stuur een brief van Sinterklaas

brief van sinterklaasSinterklaas is voor veel kinderen een mythisch, ontastbaar persoon. Hij komt naar Nederland in een stoomboot, heeft een leger van Pieten, rijdt met zijn paard over daken en geeft massa’s kado’s alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Sinterklaas in het echt zien is dan ook een enorm spannende en leuke gebeurtenis voor kinderen waar dan ook dagenlang naar uitgekeken wordt.

Maar het duurt nog even voordat Sinterklaas weer in het land is, tot die tijd kun je al wel de Sinterklaasspanning opvoeren door de Sint een brief naar je kind te laten sturen. Je kunt je vast al voorstellen wat een verassing dat gaat zijn en hoe trots de brief aan vriendjes getoond gaat worden!

Op BriefvandeSint.nl kun je voor €5,95 een “handgeschreven” brief samenstellen met wat persoonlijke informatie van je kind, zoals naam en kado’tjes. De brief wordt binnen 3 werkdagen bezorgd in een bijzondere envelop met een postzegel van de Sint.
Jammer is alleen dat je niet aan kunt geven op welke datum de brief verstuurd moet worden, maar toch een erg leuk idee voor de kids!