Ons 2010 reisavontuur lijkt erop te zitten, we zijn zaterdagochtend om half 4 geland in Brussel na 2 maanden rondrennen in de Dominicaanse Republiek. Het was een fantastische tijd en de Dominicaanse Republiek is echt een fantastisch land. Zon, zee en strand in overvloed, maar de vrolijke en vriendelijke mensen en de vele toffe tours en avontuurlijke activiteiten maken het tot dé perfecte reisbestemming!
aankomt in Brussel
Van +30 graden aan het strand naar sneeuw en vriezen 10 uur later

Er is nog een enorme hoeveelheid aan videomateriaal dat nog verwerkt moet worden in leuke filmpjes waar ik de komende tijd aan toe hoop te komen, en dan is er ook nog al het materiaal van de bruiloft! Veel, leuk werk dus nog! Maar eerst gaan Rian en ik het Nederlandse leven weer oppakken. Ik heb al de eerste afspraken geplanned deze week en Rian is op zoek naar een baan (als iemand nog eenleuke vacature weet voor orthopedagoge inclusief een GZ-plek dan laat maar weten!

Momenteel wonen we weer in Haelen bij Rian d’r ouders. Het gaat gelukkig behoorlijk goed op het moment met Rian d’r vader, dus het is een gezellige bedoeling. Helaas kunnen we pas vanaf 1 januari weer terug in ons huisje in Utrecht, dus het is nog een beetje behelpen de komende tijd. We vinden het echter wel weer fijn om in Nederland te zijn, omringt door familie en lieve vrienden, hoewel we wel een beetje weemoedig terugkijken naar het fantastische jaar dat achter ons ligt. Gelukkig zijn we nog jong en nieuwe avonturen spoken ook alweer door ons hoofd: Zuid-Amerika, Azië of een zeiltocht door het Caribisch gebied, ideeën genoeg dus! Maar eerst moeten we maar eens van onze jetlag afkomen 🙂