Vervul een kleine wens van een ProNiño kind

Rian heeft dit jaar een hele tijd in Honduras gewerkt met de kinderen van Proniño. Nu de kerst voor de deur staat heeft iedereen een wens, maar voor deze kinderen zijn de belangrijkste wensen helaas niet uit te voeren: “Ik wil zo graag mijn moeder een keertje zien.”, of: “Mag ik een keer naar het graf van mijn broertje, die in Mexico overleden is, op weg naar een beter leven in Amerika?”

Maar komende vrijdag mogen alle ProNiño kinderen een kleinere, concrete wens doen, die allemaal wel uit kunnen komen, met jouw hulp:

  • ik wil graag een keer een hamburger eten
  • mag ik een keer een ijsje gaan eten met mijn vriendinnetje?
  • ik zou zo graag een voetbal willen voor mijn team
  • ik heb maar 1 paar sokken en wil er zo graag 2….

Allemaal kleine wensen voor weinig geld.
Wil je ook een wens helpen uitkomen? Ieder bedrag vanaf €5,- is behulpzaam, een wens is meestal uit te voeren voor 10 tot 30 euro. Maak je gift over naar Homeless Child in Schoonrewoerde op reknr 212487167 met als label: “Kerstwensen”.Comments

34 responses to “Vervul een kleine wens van een ProNiño kind”