Voors- en Tegenslijstje-app

Soms zit je met een dilemma waar je niet zo goed uitkomt, er zijn argumenten voor, maar ook tegen te verzinnen en het dilemma lijkt complex omdat je het overzicht kwijt bent.
In zo’n geval kan het helpen om een lijstje te maken waarop je alle voors en tegens zet. Dit kan natuurlijk op een stukje papier, maar wie heeft dat tegenwoordig nog bij? Nee, je kunt beter even je smartphone pakken!

Voors- en Tegens is een iOS en Adroid app die ik als vingeroefening aan het maken ben in Corona. Ik wilde kijken hoe lastig het is om een zakelijke app te maken in dat framework aangezien het zich vooral richt op games. Een Voors- en tegenslijstje-app leek me dan ook een leuk, simpel concept om dit uit te proberen!

Het werken in Corona gaat erg voorspoedig, tuurlijk loop ik tegen wat dingetjes aan die omdat het systeem nog redelijk nieuw voor me is, maar na 8 uur werk heb ik de app al in essentie draaien. Tijd dus om te testen! Heb je zin om me even te helpen en een iOS – of Androiddevice vul dan dit formuliertje in en ik stuur je een testversie van de app.Comments

978 responses to “Voors- en Tegenslijstje-app”