Win een eerlijke chocoladeletter!

De Groene Sint is weer in het land, nog voor dat de echte Sinterklaas is gearriveerd helpt deze hulpsint iedereen met het uitzoeken van eerlijke kado’s. Een eerlijk product garandeert dat de (vaak arme) producent een goede prijs krijgt en dat het in goede omstandigheden is geproduceerd. Dus met een eerlijk kado maak je niet alleen de ontvanger blij, maar ook de boer of arbeider die het heeft gemaakt!

De eerlijke ChocoladeletterDit jaar heeft de Groene Sint samen met Oxfam Novib en Tony’s Chocolonely iets nieuws bedacht: dé eerlijke chocoladeletter. Je draagt met deze letter direct bij aan een beter leven van cacaoboeren en -boerinnen in ontwikkelingslanden. Koop daarom de eerlijke chocoladeletter van de Groene Sint. En steun zo de actie om meer eerlijke cadeaus in de winkel te krijgen.

De letter is online te bestellen én is tot 5 december o.a. te koop bij Jumbo, Deen, Bliek Bakkers, Fair Trade shops en de Wereldwinkels. Kijk voor een complete lijst met verkoopadressen op www.groenesint.nl.

Om de actie te steunen geeft Wattegeven een eerlijke chocoladeletter weg, degene die het beste/leukste/ontroerendste/grappigste sinterklaasrijmpje over de letter schrijft krijgt hem thuisgestuurd! Dus pak je ganzeveer en ga aan de rijm en plaats hem in de reacties!