Wonen in El Progreso

Het is alweer een tijdje geleden dat we een video update maakten. We wonen nu al een weekje of 6 in El Progreso in Honduras. In het begin was het erg wennen, maar we hebben nu aardig onze draai gevonden. Rian gaat iedere dag werken bij ProNiño en ik werk vanuit huis via het internet. In het weekend maken we leuke uitstapjes maar ook hier in de stad hebben we wat leuke plekjes gevonden en aardige mensen ontmoet.

Deze videoupdate geeft hopelijk een aardig beeld van hoe we hier leven in Honduras, veel kijkplezier!

http://www.youtube.com/watch?v=s8_5ZxpDnvo

Mocht je op de hoogte gehouden willen blijven van wanneer er een nieuwe Honduras update is, vul dan recht onder subscribe je e-mailadres in. Je krijgt dan automatisch een mailtje wanneer we wat nieuws plaatsen!

13 thoughts on “Wonen in El Progreso”

 1. Leuk filmpje! Geeft een beetje een beeld waar jullie nu zijn. Vooral het strand ziet er heeeel aangenaam uit. Alleen aan jullie inrichting mag je nog wel wat doen, zodat het echt een thuis wordt. Geniet er van. Groetjes.

 2. Dat was echt heeel leuk om te kijken, hahahaha. 🙂 en wow, Rian hablas que bueno espanol con el ninos de honduras!

  re fantastico!

  besos

 3. Hola!

  A mi también me ha gustado la grabación! Parece una ciudad tranquila y agradable. Tiene más o menos la misma cantidad de habitantes que Cáceres! Yo también estoy muy orgulloso de mi amigo carpintero y su armario. Jaja! Estoy seguro de que algún día vais a encontrar a Tom Cruise en ello 😉
  Os deseo todo lo mejor para los meses que vienen. Hasta de volgende!
  gr.

 4. trudie engelen

  he rian en martijn
  heel leuk filmpje blij dat jullie wat gewend zijn, die kast ja daar zou ik echt patent op aanvragen. Het filmpje is echt goed, lekker snel en never a boring moment, nu de diepere verhaallijn nog..
  knuffel

 5. Dat was weer een grappig filmpje! Martijn is me wel het mannetje, gheghe!
  Ok, het stadje is misschien niet een wereldstad, maar echt te klagen hebben jullie niet…wat wil je nog meer met zo’n lekker strand, dit weer en die heerlijke muziek! En dan een beetje knutselen met kids voor je werk…:P..ok, dat op de hand wassen zou ook niet mijn hobby zijn en zo nu en dan een lekker bad is ook niet mis…maar een ding is zeker, dit jaar vol mooie herinneringen pakken ze jullie nooit meer af! Heel veel succes en geluk de komende, nog maar ongeveer, 9-10 maanden (?). Dikke kus vanuit Canada

 6. Geweldig. Ik ben er ook geweest. Ik denk dat de man in het filmpje uit Honduras komt? Verder erg leuk gemonteerd. Ik vindt het echt heel erg mooi, omdat het je een realistisch beeld geeft van Honduras.
   

 7. Oke. Ik heb daar namelijk een vriendin. Papiertechnisch is Nederland wellicht wat moeilijker, maar een paar dagen Honduras is leuk, maar ik heb daar niet echt een doel, en dan is Europa toch wat gemakkelijker.

 8. We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community.Your web site provided us with valuable information to work on. You have done an impressive job andour entire community will be thankful to you.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *