Zin in Thais eten

In september was ik 3 weekjes in Thailand met Rian, niet om te werken maar gewoon een kleine vakantie (hoewel ik het toch niet kon laten om toch wat werk te verzetten). Het was mijn eerste keer in Thailand en het was awesome. Super mooi land, fijne temperaturen, relaxte strandjes en het belangrijkste: fantastisch lekker eten!

Overal was eten te vinden, op straat in standjes, leuke restaurantjes en op schattige marktjes. Ik had het er maar moeilijk mee, want ik wilde alles proeven, maar dat was gewoonweg onmogelijk omdat mijn maaginhoud toch maar beperkt is 🙂

Thais eten wordt vaak vlak voor je neus klaargemaakt en het zag er allemaal redelijk simpel uit. Rian en ik hebben dan ook een kleine kookcursus gedaan en weer thuis heb ik een mooi Thais kookboek gekocht. Vanavond ga ik dan ook weer Thais koken, gewoon om ons weer een beetje in tropische sferen te wanen. Helaas kan ik jullie niet allemaal mee laten proeven, maar jullie kunnen wel genieten van de mooie eetfoto’s van onze vakantie.

Wat is jou favoriete eetland?

Bananenpannekoek met nutella
Marktstandje met gegrilled vlees
Fruitshake!
Erwten-zeewierships
Kookcursus
Resultaat van onze kookcursus: curry, loempia's & papaya salade
sate
Koreaanse noodles
Curry-Krapchips

21 thoughts on “Zin in Thais eten”

  1. Zoals jij ons waarschijnlijk ongelofelijk jaloers gaat maken met foto’s van enorme steaks in Argentinië 🙂

  2. Pingback: Mijn 2011 in 11 foto'sMartijn Reintjes

  3. I am a website designer. Recently, I am designing a website template about gate.io. The boss’s requirements are very strange, which makes me very difficult. I have consulted many websites, and later I discovered your blog, which is the style I hope to need. thank you very much. Would you allow me to use your blog style as a reference? thank you!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *