Zin in Thais eten

In september was ik 3 weekjes in Thailand met Rian, niet om te werken maar gewoon een kleine vakantie (hoewel ik het toch niet kon laten om toch wat werk te verzetten). Het was mijn eerste keer in Thailand en het was awesome. Super mooi land, fijne temperaturen, relaxte strandjes en het belangrijkste: fantastisch lekker eten!

Overal was eten te vinden, op straat in standjes, leuke restaurantjes en op schattige marktjes. Ik had het er maar moeilijk mee, want ik wilde alles proeven, maar dat was gewoonweg onmogelijk omdat mijn maaginhoud toch maar beperkt is 🙂

Thais eten wordt vaak vlak voor je neus klaargemaakt en het zag er allemaal redelijk simpel uit. Rian en ik hebben dan ook een kleine kookcursus gedaan en weer thuis heb ik een mooi Thais kookboek gekocht. Vanavond ga ik dan ook weer Thais koken, gewoon om ons weer een beetje in tropische sferen te wanen. Helaas kan ik jullie niet allemaal mee laten proeven, maar jullie kunnen wel genieten van de mooie eetfoto’s van onze vakantie.

Wat is jou favoriete eetland?

Bananenpannekoek met nutella
Marktstandje met gegrilled vlees
Fruitshake!
Erwten-zeewierships
Kookcursus
Resultaat van onze kookcursus: curry, loempia's & papaya salade
sate
Koreaanse noodles
Curry-Krapchips