FairBodyCare: van webshop naar affiliateshop

Afgelopen maand viel het doek voor FairBodyCare, de website die ik de afgelopen 2 jaar samen met mijn moeder tot een succes probeerde te maken. Helaas lukte dat niet voldoende en besloten we om de shop te staken.

Maar wat doe je dan met een website die toch nog behoorlijk wat bezoek trekt? Zonde om dat allemaal te laten lopen!
Vandaag ben ik dan ook bezig geweest om de webshop om te bouwen naar een affiliate shop. De 4 bestlopende producten van de shop die toch nog samen bijna 1000 bezoekers per maand trekken heb ik uitgelicht en daar via Datafeedr affiliate producten bij gezocht.
Affilate producten zijn artikelen die ik promoot en als de bezoeker via mijn link doorlinkt naar de betreffende webshop en tot aankoop overgaat, ik daar een percentage van krijg. Datafeedr maakt het makkelijk om over door veel shops en affiliate netwerken te zoeken, dus het was redelijk snel omgezet. Ben erg benieuws hoe het gaat lopen!
Ik houd jullie op de hoogte.Comments

339 responses to “FairBodyCare: van webshop naar affiliateshop”