FairBodyCare: van webshop naar affiliateshop

Afgelopen maand viel het doek voor FairBodyCare, de website die ik de afgelopen 2 jaar samen met mijn moeder tot een succes probeerde te maken. Helaas lukte dat niet voldoende en besloten we om de shop te staken.

Maar wat doe je dan met een website die toch nog behoorlijk wat bezoek trekt? Zonde om dat allemaal te laten lopen!
Vandaag ben ik dan ook bezig geweest om de webshop om te bouwen naar een affiliate shop. De 4 bestlopende producten van de shop die toch nog samen bijna 1000 bezoekers per maand trekken heb ik uitgelicht en daar via Datafeedr affiliate producten bij gezocht.
Affilate producten zijn artikelen die ik promoot en als de bezoeker via mijn link doorlinkt naar de betreffende webshop en tot aankoop overgaat, ik daar een percentage van krijg. Datafeedr maakt het makkelijk om over door veel shops en affiliate netwerken te zoeken, dus het was redelijk snel omgezet. Ben erg benieuws hoe het gaat lopen!
Ik houd jullie op de hoogte.

26 thoughts on “FairBodyCare: van webshop naar affiliateshop”

 1. Hoi Martijn,

  ik ben erg benieuwd hoe datafeedr bevalt. Werkt het goed? Zijn er geen goedkopere alternatieven die net zo goed werken?

 2. Hoi Daniel,
  Ik ben behoorlijk tevreden met Datafeedr. De tool bespaard je een hoop tijd doordat je heel snel door veel datafeeds van verschillende stores kunt zoeken op zoek naar een bepaald product.
  De maandelijkse fee vind ik eigenlijk ook wel meevallen. Als je die er niet uit haalt met je affiliate shop dan moet je je afvragen of het uberhaubt wel zin heeft om een store op te zetten?
  Succes!

 3. Dag Martijn, ik was net op Fairbodycare.nl en t kan enigzins nog verwarrend overkomen voor bezoekers…
  – als ik op de homepage klik op ‘alle producten’, beland ik op een lege pagina.
  – daarnaast bij laatste nieuwsberichten staat nog steeds dat jullie ermee zijn gekapt.

  Waarschijnlijk was je er al mee bezig, maar ik wilde het toch even met je delen.

  Groeten en succes!

 4. Pingback: 3panorama

 5. Reading your article has greatly helped me, and I agree with you. But I still have some questions. Can you help me? I will pay attention to your answer. thank you.

 6. Pingback: hk gun

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *